CASA MIA ANTWERPEN

CASA MIA ANTWERPEN Casa Mia Antwerpen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 17 beoordelingen
29 sep 2019 om 20:53 eens eten op de hoek van onze straat besteld. Koud, taai, totaal smaakloos. niks van de picante te proeven. Ik kan er geen woord goed over zeggen buiten NOOIT MEER!!!
13 dec 2018 om 6:05 de pizza was koud en er zat niet veel smaak in, de deeg was ook niet lekker.
19 okt 2018 om 0:46 Ik heb echt genoten van het eten! Zeker voor herhaling vatbaar! Pizza Della Chef zeker aan te raden! Casa Mia staat in mijn favoriet! Topper
30 aug 2018 om 21:51 Top pizza!
22 aug 2018 om 14:23 Had er meer van verwacht. Het eten was lauw en er was weinig smaak aan. Was goed voor 1 keee
20 mei 2018 om 21:02 Zeer lekker en bovendien vers gemaakt! Ik ga hier zeker nogmaals bestellen. Onze maaltijd was geslaagd! :)
16 apr 2018 om 9:58 1 min punt pizza werd niet voor gesneden dit was het minste ook extra peperoni gevraagd ook die moest je gaan zoeken 4 biertjes gevraagd 4 flesjes in de plek van blik voor mij allemaal min punten of ik nog daar bestel alleen als ze hun houding aanpassen
14 apr 2018 om 17:26 De pizza's waren mooi om tijd geleverd. De smaak van de pizza's was niet top.
4 apr 2018 om 22:20 Zeer negatieve ervaring. Ik zal nooit meer bih hen bestellen